Idrottsakademin golf

För dig som vill utvecklas som golfspelare kan vi erbjuda en gymnasieutbildning där du ges möjlighet att få bättre balans i din tillvaro när det gäller skola, golf och fritid.

Golfakademins tränare ger dig stöd, kunskap och träning så att du ska kunna nå dina mål. Golfträningen sker inom ramarna för 400 poäng specialidrott. Tränare och elev utvecklar individuella träningsprogram med kontinuerlig uppföljning i förhållande till var och ens mål, behov, ambitioner och förutsättningar.

Utbildningen uppfyller de krav som Svenska Golfförbundet, Riksidrottsförbundet och Skolverket stället på Nationellt godkänd idrottsutbildning.

Du kan välja golfakademin oavsett vilket av Fredrika Bremergymnasiets och Riksäpplets olika program du vill studera på.

Här gör du din ansökan till NIU - golf inför läsåret 2019/2020.

Senast uppdaterad: 9 oktober 2018