Idrottsakademin fotboll

Kombinera dina studier på något av våra program med fotbollsträning på elitnivå.

I vår fotbollsakademi kan du kombinera din elitsatsning med studier. Vi hjälper dig att balansera dina studier i skolan med fotbollen i skolan och i klubblaget. Hos oss läser du en högklassig fotbollsutbildning på 400 poäng specialidrott fördelat på tre läsår.

Utbildningen i fotbollsakademin uppfyller de krav som Svenska Fotbollsförbundet, Riksidrottsförbundet och Skolverket ställer på Nationellt godkänd idrottsutbildning. Fotbollsakademin samarbetar med Hammarby IF.

Du kan välja fotbollsakademin oavsett vilket av Fredrika Bremergymnasiets och Riksäpplets olika program du vill studera på.

Här gör du din ansökan till NIU – fotboll inför läsåret 2020/2021.

Ansökan NIU - fotboll

Följ oss på Instagram, fredrikabremerfotboll.

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.

Senast uppdaterad: 3 mars 2020