Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Skol-IF

På Fredrika Bremergymnasiet har vi en populär skolidrottsförening för våra elever, Skol-IF.

Foto: Robert Wallstén Foto: Robert Wallstén

Som medlem i vårt Skol-IF erbjuds du att träna i gymmet måndagar, onsdagar och fredagar mellan klockan 15.00–17.00 denna termin. Du kan även på onsdagar och fredagar mellan klockan 15.00 och 17.00 delta i basket i Torvalla sporthall. Nytt för denna termin är även att vi erbjuder Padeltider varje vecka. Våra aktiviteter varierar från termin till termin beroende på intresse och vilka av er elever som kan hålla i olika träningsformer. Önskar ni ex dans, fotboll eller volleyboll så kontakta robert.wallsten@haninge.se. Inom kort kommer vi även presenterar datumet för den årliga skidresan till Borlänge och Romme Alpin

Avgift

Avgiften är 50 kr per läsår och den ger tillgång till ovanstående pass samt simning i Torvalla för 10 kr per tillfälle samt möjlighet att delta i Skol-SM och Skol-DM. Betala först till din idrottslärare (alternativt swisha) samt registrera dig via nedanstående länk.

Registrera ditt medlemskap på denna länk

Vill du också vara med och bidra med idéer och annat, så kontakta gärna din idrottslärare eller Robert Wallsten.

Kontakt

Robert Wallsten
Idrottslärare
robert.wallsten@haninge.se

Helen Wedberg
Idrottslärare
helen.wedberg@haninge.se

Senast uppdaterad: 15 augusti 2023