Fredrika Bremergymnasiet

Kollage symboler.

2020-10-30
Fredrika Bremergymnasiet fortsätter med växelvis distansundervisning

För att fortsätta arbetet med att begränsa spridningen av covid-19 och minska trängsel i kollektivtrafik kommer undervisningen på Fredrika Bremergymnasiet även i fortsättningen drivas på distans, med start efter höstlovet v.45.

Kollage symboler.

2020-10-06
Fredrika Bremergymnasiet inför distansundervisning

Haninge kommun har haft en hög beredskap för att hantera lokala utbrott av smitta och förberett för hur vi kan gå över till distansundervisning vid behov. Då fem elever och en personal på Fredrika Bremergymnasiet har bekräftats smittade av Covid-19 kommer detta nu att ske under en period för att säkerställa att smittspridningen bromsas in. Information har därför gått ut till samtlig personal, elever och vårdnadshavare under eftermiddagen.

Elev och tränare som boxas

2020-09-25
Ansökan till NIU/RIG

Nu är ansökningarna till våra idrottsakademier öppna.

2020-08-14
Tryggare skolvägar inför skolstart

Snart är sommarlovet över och skolorna öppnar igen den 19 augusti. Haninge kommun genomför en rad åtgärder för att höja trafiksäkerheten kring våra skolor. Du som förälder eller elev kan också bidra till tryggare skolvägar genom att gå eller cykla till skolan. Ju färre bilar, desto säkrare miljö.

Skolstart

2020-08-13
Skolstart i ljuset av pågående pandemi

Vi önskar alla elever välkomna till ett nytt läsår i Haninges skolor! Höstterminen börjar onsdagen den 19 augusti. Skolorna informerar elever och vårdnadshavare om vilken tid skoldagen börjar.

Gymnasieelever

2020-08-05
ONSDAG 19/8 Skolstart åk 1

Välkomna alla nya ettor till gymnasiet! Upprop sker i aulan på Fredrika Bremergymnasiet, Dalarövägen 64

Korta fakta

Antal elever: 2050
Antal anställda: 245
Antal program: 14
Antal inriktningar: 34
Antal akademier: 8

Viktiga DATUM

tis 24 nov

Öppet hus 24 nov

Fredrika Bremergymnasiet

tor 17 dec

Lediga jobb

Här hittar du de senaste jobben inom gymnasieskolan och Centrum Vux.