• Välkommen till skoldialog om tillgängliga lärmiljöer

12 november 2018

Kommunen bjuder in allmänheten till skoldialog den 26 november på temat Tillgängliga lärmiljöer för elever med funktionsnedsättning – och andra elever.

• Motorbranschcollege

26 oktober 2018

Nu påbörjar vi arbetet med att bli ett certifierat Motorbranschcollege! Igår hölls det första mötet i styrgruppen.

• Narkotika - en miljökatastrof

24 oktober 2018

Hela vecka 43 finns utställningen "Narkotika - en miljökatastrof" vid aulan i Fredrika Bremergymnasiet.

• FBG populär skola att besöka

16 oktober 2018

Fredrika Bremergymnasiet fortsätter att vara en populär skola för externa besök.

• Fredrikadagen

21 september 2018

Den 19 september varje år, på Fredrikas namnsdag, uppmärksammar vi Fredrika Bremer på vår skola.

• Vinnare av pedagogiska priset 2018

19 september 2018

Under utbildningsförvaltningens strategidag den 13 september 2018 delades de pedagogiska priserna ut. Allmänheten har lämnat förslag till nomineringar i nio kategorier och juryn, bestående av förvaltningsledningen, har utsett vinnarna.

• Gymnasieskolorna och Centrum Vux har fått nya webbplatser

6 september 2018

Nu har kommunen lanserat nya webbplatser för Fredrika Bremergymnasiet, Riksäpplets gymnasium, Centrum Vux och sju grundskolor. De nya är mer enhetliga, tillgängliga och användbara än de tidigare – och bättre anpassade utefter målgruppernas behov.

• Rekordmånga ettor

27 augusti 2018

Årets antagning till Fredrika Bremergymnasiet blev rekordstor. Med 790 nya elever i åk 1 och 240 elever i kö skriver vi historia.

• Ny sportchef

27 augusti 2018

Fredrika Bremergymnasiet har anställt en ny sportchef -- Mattias Lindahl.

• Skolan viktig när Haninge blir barnrättskommun

16 augusti 2018

Haninge kommun är en av fem utvalda kommuner i Sverige som medverkar i UNICEF:s pilotprojekt Barnrättskommun. Arbetet tar avstamp i FN:s barnkonvention som planeras bli svensk lag 2020. Hela kommunens organisation berörs, och förskole- och skolverksamheten är nu en av verksamheterna som lägger in en högre växel i arbetet.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}