• Intresseanmälan

26 november 2020

Är du intresserad av att besöka oss eller komma i kontakt med någon på skolan?

• Dags för digital gymnasiemässa

18 november 2020

Mellan den 19-21 november pågår den årliga Gymnasiemässan och i år är den helt digital. Mässan är till för dig som går i nian och ska välja gymnasium. Du träffar elever, lärare, rektorer och yrkes- och studievägledare och får hjälp att hitta rätt inriktning, program och skola för dig.

• Årets programkatalog

17 november 2020

Här finner du Fredrika Bremergymnasiets programkatalog där du kan läsa om skolan och vårt utbud av utbildningar.

• Fredrika Bremergymnasiet fortsätter med växelvis distansundervisning

30 oktober 2020

För att fortsätta arbetet med att begränsa spridningen av covid-19 och minska trängsel i kollektivtrafik kommer undervisningen på Fredrika Bremergymnasiet även i fortsättningen drivas på distans, med start efter höstlovet v.45.

• Ansökan till NIU/RIG

25 september 2020

Nu är ansökningarna till våra idrottsakademier öppna.

• Tryggare skolvägar inför skolstart

14 augusti 2020

Snart är sommarlovet över och skolorna öppnar igen den 19 augusti. Haninge kommun genomför en rad åtgärder för att höja trafiksäkerheten kring våra skolor. Du som förälder eller elev kan också bidra till tryggare skolvägar genom att gå eller cykla till skolan. Ju färre bilar, desto säkrare miljö.

• Skolstart i ljuset av pågående pandemi

13 augusti 2020

Vi önskar alla elever välkomna till ett nytt läsår i Haninges skolor! Höstterminen börjar onsdagen den 19 augusti. Skolorna informerar elever och vårdnadshavare om vilken tid skoldagen börjar.

• ONSDAG 19/8 Skolstart åk 1

5 augusti 2020

Välkomna alla nya ettor till gymnasiet! Upprop sker i aulan på Fredrika Bremergymnasiet, Dalarövägen 64

• Fler erbjuds sommarundervisning

12 juni 2020

Under sommaren erbjuder kommunens grundskolor och gymnasieskolor i vanlig ordning extra undervisning för de elever som behöver.

• Studentavslutning

11 juni 2020

Torsdag 11/6 och fredag 12/6 tar våra avgångselever en välförtjänad student efter tre års hårt arbete. Under de två dagarna kommer vi att publicera bilder på avgångsklasserna och ett och annat filmklipp via skolans Instagramkonto @fredrikabremergymnasiet. Vi önskar alla våra studenter två lyckade dagar och en lysande framtid!

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}