• Fredrika Bremergymnasiet certifieras som motorbranschcollege

19 januari 2021

Fredrika Bremergymnasiet erbjuder sedan ett antal år tillbaka Fordons- och transportprogrammet med fyra inriktningar. Nu blir programmet certifierat inom motorbranschcollege, en certifiering som sätter skolan på kartan, stärker kopplingen till näringslivet och breddar vägen för programmets elever och deras framtida möjligheter på arbetsmarknaden.

• Introduktionsprogrammen samlas på Riksäpplets gymnasieskola

17 december 2020

Från hösten 2021 samlar Haninge kommun sina introduktionsprogram på Riksäpplets gymnasieskola. Det innebär att elever som söker språkintroduktion, yrkesintroduktion eller individuellt alternativ inför hösten 2021 söker till Riksäpplet.

• Full distansundervisning på Fredrika Bremergymnasiet och Riksäpplet

3 december 2020

I och med Folkhälsomyndigheten nya råd har Haninge kommun beslutat att ställa om till distansundervisning för gymnasieskolorna i kommunen. Från och med den 7 december rekommenderas alla gymnasieskolor bedriva undervisning helt på distans.

• Är du intresserad av att besöka oss?

26 november 2020

Är du intresserad av att besöka oss eller komma i kontakt med någon på skolan?

• Dags för digital gymnasiemässa

18 november 2020

Mellan den 19-21 november pågår den årliga Gymnasiemässan och i år är den helt digital. Mässan är till för dig som går i nian och ska välja gymnasium. Du träffar elever, lärare, rektorer och yrkes- och studievägledare och får hjälp att hitta rätt inriktning, program och skola för dig.

• Årets programkatalog

17 november 2020

Här finner du Fredrika Bremergymnasiets programkatalog där du kan läsa om skolan och vårt utbud av utbildningar.

• Ansökan till NIU/RIG

25 september 2020

Nu är ansökningarna till våra idrottsakademier öppna.

• Tryggare skolvägar inför skolstart

14 augusti 2020

Snart är sommarlovet över och skolorna öppnar igen den 19 augusti. Haninge kommun genomför en rad åtgärder för att höja trafiksäkerheten kring våra skolor. Du som förälder eller elev kan också bidra till tryggare skolvägar genom att gå eller cykla till skolan. Ju färre bilar, desto säkrare miljö.

• Skolstart i ljuset av pågående pandemi

13 augusti 2020

Vi önskar alla elever välkomna till ett nytt läsår i Haninges skolor! Höstterminen börjar onsdagen den 19 augusti. Skolorna informerar elever och vårdnadshavare om vilken tid skoldagen börjar.

• ONSDAG 19/8 Skolstart åk 1

5 augusti 2020

Välkomna alla nya ettor till gymnasiet! Upprop sker i aulan på Fredrika Bremergymnasiet, Dalarövägen 64

• {{item.Title}}