• Stöd till dig som barn, ung och vårdnadshavare under pandemin

21 maj 2021

Känner du som barn eller ungdom oro under pandemin? Vill du som förälder få tips på hur du kan stötta ditt barn? Kommunen erbjuder olika typer av stöd som du kan ta del av.

• Annorlunda studentfirande 2021

26 april 2021

Snart stundar studentfirande för kommunens gymnasieelever som alla verkligen förtjänar att hyllas. Då smittläget i landet fortsatt är ansträngt så kommer skolorna att arrangera småskaligt firande för att fortsätta begränsa trängsel och smittspridning. Beslutet om annorlunda studentfirande har tagits tillsammans med och i samråd med Storsthlm, ett förbund för de 26 kommunerna i Storstockholm.

• Digitala nationella prov i matematik

12 april 2021

Det planeras för digitala nationella prov i matematik. Kommer det att vara till en nackdel eller fördel för våra elever?

• Öppet Hus

22 mars 2021

Vi bjuder in till Öppet Hus! För att undvika trängsel och med goda möjligheter att hålla avstånd har vi delat upp dagarna på de olika programmen enligt följande:

• Introduktionsprogrammen samlas på Riksäpplets gymnasieskola

17 december 2020

Från hösten 2021 samlar Haninge kommun sina introduktionsprogram på Riksäpplets gymnasieskola. Det innebär att elever som söker språkintroduktion, yrkesintroduktion eller individuellt alternativ inför hösten 2021 söker till Riksäpplet.

• Är du intresserad av att besöka oss?

26 november 2020

Är du intresserad av att besöka oss eller komma i kontakt med någon på skolan?

• Årets programkatalog

17 november 2020

Här finner du Fredrika Bremergymnasiets programkatalog där du kan läsa om skolan och vårt utbud av utbildningar.

• Ansökan till NIU/RIG

25 september 2020

Nu är ansökningarna till våra idrottsakademier öppna.

• ONSDAG 19/8 Skolstart åk 1

5 augusti 2020

Välkomna alla nya ettor till gymnasiet! Upprop sker i aulan på Fredrika Bremergymnasiet, Dalarövägen 64

• Studentavslutning

11 juni 2020

Torsdag 11/6 och fredag 12/6 tar våra avgångselever en välförtjänad student efter tre års hårt arbete. Under de två dagarna kommer vi att publicera bilder på avgångsklasserna och ett och annat filmklipp via skolans Instagramkonto @fredrikabremergymnasiet. Vi önskar alla våra studenter två lyckade dagar och en lysande framtid!

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}