• Gymnasiemässan 21–23 november

14 november 2019

Detta är en möjlighet att få lära känna skolan lite bättre. Träffa både elever, lärare och en och annan medlem från skolledningen och få svar på de frågor ni har.

• Haningelärare möter Nobelpristagare

22 oktober 2019

Helena Lewin, Lärare i engelska och franska på Dalarö skola i Haninge kommun, fick möjligheten att möta Nobelpristagare och diskutera utbildning och skola med lärarkollegor från hela världen på den internationella konferensen Nobel Prize Teacher Summit.

• Fredrika dagen

16 september 2019

Snart är det dags!

• Föräldramöte åk1

6 september 2019

Vi träffas gemensamt i aulan där ni kommer att få gemensam information. Därefter får vårdnadshavare följa med respektive mentorer till sina klassrum för fortsatt möte.

• Haninge kommun nominerad till årets hållbara skolmatskommun

27 augusti 2019

För sjunde året i rad blev Haninge kommun nominerad till årets hållbara skolmatskommun i tävlingen White Guide Junior. Dessutom nominerades Vikingaskolan till årets klimatkök och Runstensskolan och Svartbäcksskolan till årets skolrestaurang. Tävlingen avgörs i Malmö den 17 september.

• Trygghet och studiero för barn och elever

15 augusti 2019

Vi vill ge ditt barn och alla andra elever på Haninges kommunala förskolor och skolor den kunskap de behöver för att de ska stå väl rustade för framtiden. För att lyckas behöver både vi och du som vårdnadshavare ta ansvar. Vi har tagit fram informationsbroschyrer om samarbete, ansvar, trygghet och vad du som vårdnadshavare kan göra för att ditt barn ska klara sig bra i förskolan och skolan.

• Dags för skolstart

12 augusti 2019

Välkommen till ett nytt läsår i Haninges kommunala skolor! Måndagen den 19 augusti börjar läsåret 2019/2020.

• Skolstart HT-2019

9 augusti 2019

Måndag 19 augusti välkomnar vi våra nya 1:or i Fredrika Bremergymnasiets stora aula. År 2 och 3 träffas i aulan onsdag 21 augusti.

• Rekordmånga antagna till Fredrika Bremergymnasiet

24 juli 2019

Nu när gymnasieantagningen är klar visar det sig att Fredrika Bremergymnasiet är den skola som tar in flest ungdomar inför höstterminen 2019. Den 22 juli hade 763 antagits till åk 1 enligt statistik från Gymnasieantagningen i Stockholms län, vilket är länets högsta notering. Dessutom står ytterligare 497 elever på reservlistan.

• Dags att nominera din favorit till pedagogiska utmärkelser 2019

12 maj 2019

Vet du någon lärare, förskollärare, kock eller någon annan inom skolvärlden som har gjort det där lilla extra och är värd att uppmärksammas? Nu är det dags att skicka in nomineringar till utmärkelser för pedagogiska insatser. Nomineringen pågår mellan 13 maj och 7 juni.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}