• FN-rollspel

5 mars 2019

Den årliga FN-veckan med FN-rollspel arrangerades på SA veckan innan sportlovet.

• Ny biträdande rektor för Samhällsprogrammet

26 februari 2019

Vi välkomnar Daniel Magnusson till Fredrika Bremergymnasiet!

• Pressmeddelande: Rekordmånga förstahandssökande till Fredrika Bremergymnasiet

20 februari 2019

Fredrika Bremergymnasiet är en av Stockholms läns populäraste skolor. Antalet förshandssökande har ökat med närmare 21 procent på ett år. Det står klart efter att ansökan till höstens terminsstart gick ut i måndags.

• Årets UF-vinnare 2019

15 februari 2019

Vi gratulerar UCME från Riksäpplets gymnasium som är vinnare av årets UF-pris på 5000 kr. UCME har tagit fram ett paraply med lysdioder och gör så att du syns i mörkret.

• Lyckad skolkonferens samlade internationell publik i Haninge

14 februari 2019

För tredje året i rad arrangerade Haninge och Tyresö kommun den internationella skolkonferensen researchED som traditionsenligt hölls på Fredrika Bremergymnasiet. Den riktar sig till alla som är intresserade av skolutveckling och den senaste forskningen inom pedagogik. Konferensen lockar pedagoger, skolledare, tjänstemän, politiker och forskare från hela världen.

• Ny broschyr för dig som är vårdnadshavare

5 februari 2019

Vi vill ge din tonåring de bästa förutsättningarna, men behöver din hjälp! För att alla Haninges elever i gymnasieskolan ska stå väl rustade för framtiden vill vi ge dem den kunskap de behöver. För att lyckas behöver både vi i gymnasieskolan och du som vårdnadshavare ta ansvar.

• Vinnare årets akademielev

29 januari 2019

Vid idrottsgalan i Haninge kommun vann Jesper Lidmar, NA17a, priset för årets akademielev vid Fredrika Bremergymnasiet. Jesper belönades med en check på 5000kr.

• Nomineringar

15 januari 2019

Tre akademielever från Fredrika Bremergymnasiet har nominerats till årets Idrottsgala i Haninges kulturhus den 25 januari.

• Öppet hus på våra gymnasieskolor

10 januari 2019

Nu är det dags för Öppet hus på Riksäpplets gymnasium och Fredrika Bremergymnasiet. Besök våra skolor och bekanta dig med lokalerna, träffa elever, skolledare, studie- och yrkesvägledare och elevhälsan. Varje gymnasieprogram visar upp det som är specifikt för det.

• Trygg trafikmiljö vid skolstart

9 januari 2019

Den här veckan börjar skolorna igen och fler barn och vuxna rör sig ute i trafiken. Tänk på att vara försiktiga och visa hänsyn mot varandra. Här finns några tips på hur vi alla kan hjälpa till att skapa en trygg trafikmiljö vid skolorna.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}