• Fredrikadagen

21 september 2018

Den 19 september varje år, på Fredrikas namnsdag, uppmärksammar vi Fredrika Bremer på vår skola.

• Vinnare av pedagogiska priset 2018

19 september 2018

Under utbildningsförvaltningens strategidag den 13 september 2018 delades de pedagogiska priserna ut. Allmänheten har lämnat förslag till nomineringar i nio kategorier och juryn, bestående av förvaltningsledningen, har utsett vinnarna.

• Gymnasieskolorna och Centrum Vux har fått nya webbplatser

6 september 2018

Nu har kommunen lanserat nya webbplatser för Fredrika Bremergymnasiet, Riksäpplets gymnasium, Centrum Vux och sju grundskolor. De nya är mer enhetliga, tillgängliga och användbara än de tidigare – och bättre anpassade utefter målgruppernas behov.

• Rekordmånga ettor

27 augusti 2018

Årets antagning till Fredrika Bremergymnasiet blev rekordstor. Med 790 nya elever i åk 1 och 240 elever i kö skriver vi historia.

• Ny sportchef

27 augusti 2018

Fredrika Bremergymnasiet har anställt en ny sportchef -- Mattias Lindahl.

• Skolan viktig när Haninge blir barnrättskommun

16 augusti 2018

Haninge kommun är en av fem utvalda kommuner i Sverige som medverkar i UNICEF:s pilotprojekt Barnrättskommun. Arbetet tar avstamp i FN:s barnkonvention som planeras bli svensk lag 2020. Hela kommunens organisation berörs, och förskole- och skolverksamheten är nu en av verksamheterna som lägger in en högre växel i arbetet.

• ESE filmprojekt

25 maj 2018

Under vårterminen 2018 har eleverna i kursen Medieproduktion 2 tillsammans jobbat med att spela in en kortfilm kallad ”Thomas”.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}