• Water is life

13 januari 2020

På Dalarö skola har ett stort vattenprojekt dragit igång i samarbete med en skola i Frankrike. Det nya året kommer därför kantas av hållbarhetstänk, Östersjöprojekt och utbytesresor för Dalarös högstadieelever.

• Gymnasieelev i Haninge offer i flygkraschen

10 januari 2020

Med sorg har vi tagit emot information om att en elev på Fredrika Bremergymnasiet hör till offren i flygkraschen i Iran. Elevens klasskamrater och övriga elever på skolan är informerade och skolan flaggar på halv stång under fredagen. Eleven bodde i Tyresö.

• Terminens sista dag

19 december 2019

Idag är sista dagen på höstterminen. Det kommer vara många människor som rör sig på gatorna runtomkring våra skolor så tar det lugnt i trafiken och ta hand om varandra.

• Trygghet och studiero

6 december 2019

Medier har senaste tiden uppmärksammat hur skolor i landet arbetar med trygghet och säkerhet och även vi på Fredrika Bremergymnasiet får frågor om detta med jämna mellanrum. Här kan du läsa om hur vi jobbar med dessa frågor.

• Ansök till Idrottsakademierna

26 november 2019

Sista ansökningsdag är den 1 december 2019.

• Gymnasiemässan 21–23 november

14 november 2019

Detta är en möjlighet att få lära känna skolan lite bättre. Träffa både elever, lärare och en och annan medlem från skolledningen och få svar på de frågor ni har.

• Haningelärare möter Nobelpristagare

22 oktober 2019

Helena Lewin, Lärare i engelska och franska på Dalarö skola i Haninge kommun, fick möjligheten att möta Nobelpristagare och diskutera utbildning och skola med lärarkollegor från hela världen på den internationella konferensen Nobel Prize Teacher Summit.

• Fredrika dagen

16 september 2019

Snart är det dags!

• Föräldramöte åk1

6 september 2019

Vi träffas gemensamt i aulan där ni kommer att få gemensam information. Därefter får vårdnadshavare följa med respektive mentorer till sina klassrum för fortsatt möte.

• Haninge kommun nominerad till årets hållbara skolmatskommun

27 augusti 2019

För sjunde året i rad blev Haninge kommun nominerad till årets hållbara skolmatskommun i tävlingen White Guide Junior. Dessutom nominerades Vikingaskolan till årets klimatkök och Runstensskolan och Svartbäcksskolan till årets skolrestaurang. Tävlingen avgörs i Malmö den 17 september.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}