• Nomineringar

15 januari 2019

Tre akademielever från Fredrika Bremergymnasiet har nominerats till årets Idrottsgala i Haninges kulturhus den 25 januari.

• Öppet hus på våra gymnasieskolor

10 januari 2019

Nu är det dags för Öppet hus på Riksäpplets gymnasium och Fredrika Bremergymnasiet. Besök våra skolor och bekanta dig med lokalerna, träffa elever, skolledare, studie- och yrkesvägledare och elevhälsan. Varje gymnasieprogram visar upp det som är specifikt för det.

• Trygg trafikmiljö vid skolstart

9 januari 2019

Den här veckan börjar skolorna igen och fler barn och vuxna rör sig ute i trafiken. Tänk på att vara försiktiga och visa hänsyn mot varandra. Här finns några tips på hur vi alla kan hjälpa till att skapa en trygg trafikmiljö vid skolorna.

• Prövningar 14 januari

19 december 2018

Den 14 januari 2019 finns möjlighet för dig som slutat gymnasiet att göra prövningar i vissa gymnasiekurser hos oss på Fredrika Bremergymnasiet.

• Teaterbesök SA

15 november 2018

SA17C och SA18C besökte Stadsteatern onsdag 14 november.

• Välkommen till skoldialog om tillgängliga lärmiljöer

12 november 2018

Kommunen bjuder in allmänheten till skoldialog den 26 november på temat Tillgängliga lärmiljöer för elever med funktionsnedsättning – och andra elever.

• Motorbranschcollege

26 oktober 2018

Nu påbörjar vi arbetet med att bli ett certifierat Motorbranschcollege! Igår hölls det första mötet i styrgruppen.

• Narkotika - en miljökatastrof

24 oktober 2018

Hela vecka 43 finns utställningen "Narkotika - en miljökatastrof" vid aulan i Fredrika Bremergymnasiet.

• FBG populär skola att besöka

16 oktober 2018

Fredrika Bremergymnasiet fortsätter att vara en populär skola för externa besök.

• Fredrikadagen

21 september 2018

Den 19 september varje år, på Fredrikas namnsdag, uppmärksammar vi Fredrika Bremer på vår skola.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}