Fredrika Bremergymnasiet fortsätter med växelvis distansundervisning

Kollage symboler. Foto: Haninge kommun

För att fortsätta arbetet med att begränsa spridningen av covid-19 och minska trängsel i kollektivtrafik kommer undervisningen på Fredrika Bremergymnasiet även i fortsättningen drivas på distans, med start efter höstlovet v.45.

Främst gäller distansundervisningen för eleverna på de högskoleförberedande programmen, som kommer studera på distans var tredje vecka. De yrkesverksamma programmen bedriver sin undervisning på plats eftersom de grupperna är färre i antal, en del av de eleverna har även gått ut på sina praktikplatser. Distansundervisningen kommer gå efter ett rullande schema:

Undervisning på distans              Undervisning på plats

v.45                EK, NA, SA, TE, BF, VO åk1         Övriga elever

v.46                EK, NA, SA, TE, BF, VO åk2         Övriga elever

v.47                EK, NA, SA, TE, BF, VO åk3         Övriga elever

v.48                EK, NA, SA, TE, BF, VO åk1         Övriga elever

v.49                EK, NA, SA, TE, BF, VO åk2         Övriga elever

v.50                EK, NA, SA, TE, BF, VO åk3         Övriga elever

Vi vill påminna om att elever och vårdnadshavare som har symtom och frågor gällande coronaviruset ska kontakta 1177 Vårdguiden.

Vi informerar löpande vad som gäller på v-klass och haninge.se.

Vad kan du göra för att undvika smitta?

• Tvätta händerna ofta, med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Undvik att röra vid dina ögon, din näsa och mun.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

Senast uppdaterad: 30 oktober 2020