Fredrika Bremergymnasiet

Snart är det dags!

2019-09-06
Föräldramöte åk1

Vi träffas gemensamt i aulan där ni kommer att få gemensam information. Därefter får vårdnadshavare följa med respektive mentorer till sina klassrum för fortsatt möte.

2019-08-27
Haninge kommun nominerad till årets hållbara skolmatskommun

För sjunde året i rad blev Haninge kommun nominerad till årets hållbara skolmatskommun i tävlingen White Guide Junior. Dessutom nominerades Vikingaskolan till årets klimatkök och Runstensskolan och Svartbäcksskolan till årets skolrestaurang. Tävlingen avgörs i Malmö den 17 september.

2019-08-15
Trygghet och studiero för barn och elever

Vi vill ge ditt barn och alla andra elever på Haninges kommunala förskolor och skolor den kunskap de behöver för att de ska stå väl rustade för framtiden. För att lyckas behöver både vi och du som vårdnadshavare ta ansvar. Vi har tagit fram informationsbroschyrer om samarbete, ansvar, trygghet och vad du som vårdnadshavare kan göra för att ditt barn ska klara sig bra i förskolan och skolan.

2019-08-12
Dags för skolstart

Välkommen till ett nytt läsår i Haninges kommunala skolor! Måndagen den 19 augusti börjar läsåret 2019/2020.

2019-08-09
Skolstart HT-2019

Måndag 19 augusti välkomnar vi våra nya 1:or i Fredrika Bremergymnasiets stora aula. År 2 och 3 träffas i aulan onsdag 21 augusti.

Korta fakta

Antal elever: 2050
Antal anställda: 245
Antal program: 14
Antal inriktningar: 34
Antal akademier: 8

Viktiga DATUM

mån 28 okt

tis 26 nov

Fredrika Bremergymnasiet

tor 19 dec

Lediga jobb

Här hittar du de senaste jobben inom gymnasieskolan och Centrum Vux.