Fredrika Bremergymnasiet

2018-09-21
Fredrikadagen

Den 19 september varje år, på Fredrikas namnsdag, uppmärksammar vi Fredrika Bremer på vår skola.

2018-09-19
Vinnare av pedagogiska priset 2018

Under utbildningsförvaltningens strategidag den 13 september 2018 delades de pedagogiska priserna ut. Allmänheten har lämnat förslag till nomineringar i nio kategorier och juryn, bestående av förvaltningsledningen, har utsett vinnarna.

2018-09-06
Gymnasieskolorna och Centrum Vux har fått nya webbplatser

Nu har kommunen lanserat nya webbplatser för Fredrika Bremergymnasiet, Riksäpplets gymnasium, Centrum Vux och sju grundskolor. De nya är mer enhetliga, tillgängliga och användbara än de tidigare – och bättre anpassade utefter målgruppernas behov.

2018-08-27
Rekordmånga ettor

Årets antagning till Fredrika Bremergymnasiet blev rekordstor. Med 790 nya elever i åk 1 och 240 elever i kö skriver vi historia.

2018-08-27
Ny sportchef

Fredrika Bremergymnasiet har anställt en ny sportchef -- Mattias Lindahl.

2018-08-16
Skolan viktig när Haninge blir barnrättskommun

Haninge kommun är en av fem utvalda kommuner i Sverige som medverkar i UNICEF:s pilotprojekt Barnrättskommun. Arbetet tar avstamp i FN:s barnkonvention som planeras bli svensk lag 2020. Hela kommunens organisation berörs, och förskole- och skolverksamheten är nu en av verksamheterna som lägger in en högre växel i arbetet.

Korta fakta

Antal elever: 2050
Antal anställda: 245
Antal program: 13